Aleksin kisakausi alkaa olla lopuillaan. Käytiin Metänpäässä estekisoissa, Mustialassa shettisnäyttelyssä ja viime viikonloppuna Raumalla Raumacupin estefinaalissa.

Metänpäässä poni hyppäsi puhtaasti, mutta teki ihan kummallisia loikkia "mariannelankkuesteelle", jolloin Anniina ja Vilma lensivät kaulalle.. Mustialassa Anniina osallistui Aleksilla vaikeaan riding classiin ja olivat kolmansia. Mun piti mennä helppoon ohjasajoon, mutta keskeytin jo siinä kun käynnissä kierrettiin kaikki kehää ensimmäistä kierrosta. Ponia kiinnosti vain syöminen! Siel oli aika pitkäksi kasvanut nurmikenttä ja poni tosiaan pysähtyi sikamaisesti joka välissä syömään, enkä sit viittinyt sinne jäädä sitä raippaamaan, vaan lähdettiin pois. Harmi vaan, kun se on nyt toiminut tosi hyvin niin oltais varmaan muuten oltu ihan kärkikahinoissa. Prinssi meni tosi mukavasti kaikki luokat, Vilma voitti vaikean riding classin, Ida oli helpossa toinen, samoin mä vaikeassa ohjasajossa.

Raumalla Anniina ja Vilma hyppäsivät Aleksilla 40 cm ponien finaalin. Anniina ja Aleksi olivat johdossa mut radalla tuli vähän huolimattomuusvirheitä ja jo perusradalta 8 vp niin jäivät lopullisissa tuloksissa neljänsiksi. Vilma pääsi Aleksin kanssa uusintaan mut siellä yhdestä tiestä okserille tuli liian pieni ja joutui tekemään ylimääräisen voltin.

Alettiin viime viikolla treenaamaan Aleksia ravikärryillä raviradalla. Vaihtelu virkistää. Olisin vienyt ponin Anniinan kans nyt lokakuussa Turussa olevalle ravikorttikurssille mut se alkaa just Horse Show-viikonloppuna ja me ollaan se viikonloppu Helsingissä.. Jospa sit keväällä. Tänään illalla ois taas tarkoitus mennä raviradalle.

Ida ratsasti eilen Aleksilla kentällä ilman satulaa. Poni oli tosi kuuliainen ja koko ajan muodossa. Harjoittelivat kulman ratsastusta, ravisiirtymisiä ym.

T: Laura