Aleksi on kohta viikon yöpynyt ulkona, eilen tuli laiduntarvikkeet huvilan niittyä varten. Ei olla vielä ehditty aloittamaan pystytystä, mutta toivottavasti pian saadaan se tehtyä. Sitten Aleksi ja Tiitu pääsevät oikein valtavalle laitumelle.

Ida ja Tytti ratsastivat eilen illalla Aleksilla. Ensin taluttelin hepoa kun Tytti oli selässä, Aleksi oli tosi kivalla tuulella. Ida meni sen kanssa sitten jonkun aikaa ja eka kertaa nosti ponilla laukkoja. Tomeraa meininkiä oli mutta sai kun saikin ponilaiskimuksen laukkaamaan monta kertaa molempiin suuntiin. Ja mua tietty hirvitti taas kun välillä painoi semmosta kiitoravia menemään että. Aleksi oli tosi rauhallinen ja kiva, kun Ida loppukäynneillä ratsasti väärinpäin, kuollutta intiaania, matka maailman ympäri ym. Poni vaan käveli itekseen eteenpäin eikä menny ees syömään :)

Vilma ja Anniina olivat tänään hypyttäneet Aleksia ja poni oli kuulemma kevyesti menny 70 cm okseria, vau!

Huomenna viedään Aamos ja Ossi (Voksiro) Metsämäkeen suokkinäyttelyyn, saa nähä miten menee. Innolla odotan. Kerranki ei oo aikainen lähtö kun molemmat ovat viimeisessä luokassa. Tänään oltiin katsomassa suokkikulkuetta Merefesteillä, Aamos meni siellä Anun kans oikein mallikelpoisesti ja rauhallisesti :)

Seuraavat kisareissut (nämä ainakin): Laitilan estekisat 16.6.2007 (Aleksi ja Prinssi 50 cm), URAT:n mätsäri 17.6 (Ida esittää ite Aleksin, mitäköhän siitäkin tulee...), Vahdon estekisat 1.7. (20 ja 40 cm), ehkä Kotimäen estekisat 7.7 (30 cm) ja shettisten valtakunnallinen näyttely 22.7 (Aleksi ja Prinssi mukana, minihandler, riding class ja long reining). Että ohjelmaa riittää!!