Enpä oo muistanut tänne kirjoittaa, että Omppu muutti viime viikon torstaina uuteen kotiin Tyrnävälle eläkepäiviä viettämään. Aleksi oli niin säälittävä ja yksinäinen, että haettiin Anun Juuso-shettis Ruonanperästä lainaksi siksi aikaa, että löydän itelleni hepon. Juppe on ollut heti kuin kotonaan, ekana päivänä ihmetteli tallia, mutta nopeasti tottui.

Ida ratsasti eilen aamulla Juusolla lumipyryssä. Mä talutin ja Juppe meni mukavasti. Ravissa kylläkin koitti aina välillä näykkiä mua, mutta muuten oli reipas ja kiva. Kerrankin Ida näyttää sopivan kokoiselta jonkun hepan selässä, eikä yhtään pieneltä :).

Tänään käytiin taas heponkatsomisreissulla. Tällä kertaa Punkalaitumella Turtina-nimistä suokkitammaa katsomassa. Hieno tammuska olikin, mutta ratsastaessa vähän turhan säpsy meikäläiselle. Caro tykkäs heposta yli kaiken. Samalta reissulta tarttui mukaan Tampereelta Värmlands Vagnenin telitraileri vm -96. Saan alkaa ulkoapäin sitä fiksailemaan, ei oo mitenkään nätin näköinen, teipit repsottaa ym. Tekniikka kuitenki kunnossa, pohja ja kumimatot vaihdettu ym. Ja isompi kuin meidän vanha koppi. Vaik ei nyt mikään Böckmannin tms. kokoinen olekaan, niin kuitenkin ihan riittävä mulle. Sunnuntaina mennään Noormarkkuun yhtä 6-vuotiasta suokkitammaa testaamaan, toivottavasti olis kiva!!

T: Laura