Olipas rankka viikonloppu, mä olin lauantaina Rosson kans koulukisoissa, voitettiin A-merkki ja Vakka-Cup! Illalla oli väsynyt mutta onnellinen fiilis.
Eilen sitten matkattiin ponien kanssa Maskuun, oltiin edellisenä illalla puunattu Omppu hohtavan valkoiseksi ja Paula ja Maiju olivat perjantaina pesseet Aleksin. Näyttelyssä oli ihan sikana osallistujia ja kotiin päästiin lähtemään vasta seitsemän aikaan illalla.. Molemmat ponit saivat sinisen, mutta voitettiin sitten Aleksin kanssa sinisten rinki ja punaisten ringissäkin saatiin olla melkein loppuun asti, kun Aleksi tuli koko näyttelyn seitsemänneksi. Eli tosi hienosti!
Tässä ponien arvostelut:

ALEKSI:
"Ryhdikäs, ilmeikäs, urheilullinen. Nivelet voisivat olla erottuvammat. Käynti tarmokas, ravi suora, lennokas ja pyrkivä. Erittäin hyvin esitetty."

OMPPU:
"Laajarunkoinen vanha herra, voisi olla ehkä ryhdikkäämpi. Hyvä sopusuhtainen rakenne. Käynti hieman vaatimatonta, ravi pyrkivää ja lennokasta. Miellyttäväluonteinen, hyvin kunnossapidetty, edelleen urheilullinen vanhus."

Tehtäväratsastuksessa Ida meni Ompulla (mä talutin), Aleksilla ratsasti itse, otin kiinni vaan jos olivat ihan väärään suuntaan menossa, Maiju meni Aleksilla ja Paula Ompulla. Ponit olivat jo päivästä aika väsyneitä ja laiskoja molemmat. Radassa oli voltteja, viuhkapuomit, pujottelua, puomikujia ym. 16 osallistujaa poneissa. Ida voitti Ompulla ja Paula sijoittui neljänneksi. Aleksin kanssa Ida taisi olla seitsemäs ja Maijun sijoitusta en tiedä, kun en oo vielä saanut tuloksia. Kivasti meni kuitenkin.

T: Laura