Lauantaina oltiin Raumalla estekisoissa. Lähdettiin jo aamulla aikaisin, kun Aleksi meni ekoissa luokissa. Ida ratsasti nyt eka kertaa kisoissa ihan itse, meni puomiluokassa. Poni oli verryttelyssä tosi reipas ja välillä hyppäsi oikein isoilla loikilla. Sitten radalla laiskotteli, ravasi aika hitaasti ja siirtyi välillä käyntiin, mut puhdas rata kuitenkin ja jaettu 1. sija.

Vilma hyppäsi Aleksin kanssa ristikkoluokan, poni oli onneksi reippaampi ja meni taas puhtaan radan. Jonkun verran kyl kolisteli, mut ei tiputtanut. Tässäkin oli arvostelu A.1:0, joten taas jaettu eka sija. Anniina ja Aleksi osallistuivat ponien Rauma cup-luokkaan, jossa shettikset hyppäsivät 40 cm. Katottiin rataan tutustuessa oikein nopea uusintareitti. Aleksi oli radalla tosi vauhdikas ja piti laukan yllä. Taas hiukan kolisteli mutta meni perusradan puhtaasti. Uusintaan lähtiessä Anniinalta tippui toinen jalustin, joka sitten heilui vauhdissa ja taisi häiritä ponia, kun tiputti tokan uusintaesteen. Tiet menivät kuitenkin hyvin ja aika olisi riittänyt kolmanteen sijaan, joten tosi mukavasti.

Takas tullessa, kun oltiin eka käyty Rauman ABC:lla syömässä, ajettiin Laitilaan MCM-tallille katsomaan, kun Anu ja Aamos menivät siellä koulukisoissa C:1:n. Aamos ei nyt narskuttanut ollenkaan ja nosti laukat oikein, sai 110 p. Otettiin Aamos sieltä kyytiin ja tuli yöksi kotiin. Illalla Paulan kanssa puunailtiin hepot näyttelykuntoon.

Sunnuntaina sitten vietiin pollet Noormarkkuun mätsäriin. Aamoksen hoitajana oli Aallon Laura ja Aleksilla Paulan naapurin Laura.. Joten meitä Lauroja riitti... Pitkä päivä oli, Aleksin kehä kahentoista maissa ja Aamoksen neljän jälkeen... Joka välissä pistettiin heppoja takaisin koppiin. Aamos oli tosi rasittava pitää niin kuin aina kisapaikalla. Aleksi voitti oman parinsa, muttei sitten punaisten kehässä pärjännyt, hyvän arvostelun sai. Oli aika kova taso poneissa.

Aamos meni kehässä ihan kivasti ja sain raviliikkeetkin hyvin esiin, hävisi kuitenkin parilleen ja tultiin sitten sinisten kehässä neljänsiksi eli aika keskiverrosti. Kävin vielä illalla viemässä hepon takaisin Kantolaan.