Oltiin eilen Turussa shettisten valtakunnallisessa näyttelyssä ja hienosti meni! Ida esitti Aleksin minihandler-kilpailussa ja olivat kolmansia. Tässä arvostelu:

"Erittäin tarkkaan hoidit ponin asentoa, vaikkei poni ollut heti yhteistyöhaluinen. Poni ja esittäjä hienosti valmisteltuja, todella siisti pari. Poni voisi kävellessä mennä reippaammin, ravi sen sijaan hieno. Hyvin siirsit ohjat yhteen käteen."

Sitten oli vuorossa riding class- ja ohjasajoluokat. Ida osallistui Prinssillä helppoon riding classiin, josta tuli voitto. Poni oli kuin enkeli. Arvostelu:

"Sympaattinen kokonaisuus, miellyttävä katsoa. Ratsastat kauniisti ponia, joka todella kuuliainen. Tästä on hyvä jatkaa!"

Anniina Aleksilla ja Vilma Prinssillä menivät vaikean riding classin, jossa kouluohjelman jälkeen ponit esitettiin maasta käsin. Aleksi oli tosi tasainen molemmissa, Prinssillä meni koulu hyvin, mutta näyttelyosuudessa alkoi temppuilemaan eikä seissyt paikallaan ja oli tosi jännittynyt. Anniina ja Aleksi voittivat ja Vilma ja Prinssi olivat viidensiä.
Mä voitin Aleksilla ja Prinssillä helpon ja vaikean ohjasajon, ponit menivät paljon paremmin kuin harjoitellessa. Aleksi oli kyl aika laiska mut toimi silti. Saatiin shettis-cupin finaalipaikka noista voitoista Mustialan rotunäyttelyyn joka on syyskuussa.

Aleksin ohjasajoarvostelu:
"Tunnollisesti tehtävänsä suorittava poni. Voisi olla hieman ärhäkämpi. Tämä pari on miellyttävä silmälle ja erinomainen esimerkki muille kauniista yhteistyöstä."

Prinssin ohjasajoarvostelu:
"Ryhdikäs letkeäliikkeinen poni. Peruutus selkeämmin. Väistö katkonainen, rytmitön. Mallikkaat siirtymiset. Silmää miellyttävä tyyli ohjasajaa. Poni näyttää tyytyväiseltä ja näyttää pitävän tekemisestään."

Semmoisia. Seuraavaksi suunnataan ensi viikon sunnuntaina Eurajoelle estekisoihin. Ida menee molemmilla poneilla puomiluokan, Anniina Prinssillä ja Vilma Aleksilla 40 cm ja Anniina Aleksilla ja Vilma Prinssillä 60 cm. (eka kerta noin korkeessa luokassa).

T: Laura