Eli eilen oltiin pelle ja nukkepäivillä, Aleksi vähän säikkyi sellasta suurta sinistä karneevalijutskaa aluks mut muuten olivat  ihan järkevästi. Mentiin ensin kulkueena ja sit lapset pääsi joko Ompun (kärryt) tai Aleksin (satula) kyytiin. Tänään sit aikaisin aamulla tallille harjaamaan ja lastaamaan ponit ja suunta kohti Kotimäkeä.

Maksettiin siellä lähdöt (luokka oli kaikilla 30cm,"pollux" tehtävärata) ja meinas tulla kiire radan tutustumisen jälkeen kun Ida meni Ompulla jo toisena. Sitten siinä oli yks välissä ja Ida meni Aleksilla. Maiju starttasi Aleksin kanssa viidentenätoista ja sitten mä Ompulla seitsemäntenätoista (olin luokan toiseksi viimeinen). Ponit oli kummatkin tosi järkeviä, eivät mitään sikailleet tai muutakaan tyhmää. Kaikki ketkä meni radan puhtaasti oli voittajia, ja mehän mentiin kaikki. Oltiin ihan jee,Ida oli tosi ylpeä kahdesta ruusukkeestaan ja esinepalkinnoista :)  Laura kuvas videokameralle mun ja Maijun suoritukset ja Maiju Idan.

Kun kisat oli ohi ja oltiin saavuttu turvallisesti kartanon perille (kuljetuskoppa tuli just eilen korjauksesta) niin vietiin hepat laitumelle ja kannettiin niille sinne iso saavillinen vettä. Oli kyllä kiva päivä täytyy myöntää :)

T: Paula