Taas tosi tuulinen päivä, lähettiin Aamoksen kans maneesille Caron ja Tiitun kans. Hepo meni mennen tullen hyvin koppiin. Talutin maneesissa alkukäynnit niin että Aamos sai rauhassa totutella. Peilit hiukan pelotti ensin mut sit oli OK. Koko ajan kuului tosi kovaa kolinaa ja räminää ulkopuolelta ja katosta, kun tuuli niin kovasti. Mut onneks ei vaikuttanu hepoon mitenkään.

Alkoi jo tosi kivasti mennä muotoon ravissakin ja käynnissä hyvin. Piti olla tosi nopee ite myötäämään niin sitten hokasi, että jaaha, kun lasken pääni alas, on paljon mukavampaa olla.. Menin parin kertaa kouluohjelman läpi. Ihan OK, mut lopussa kun käännytään kaks kertaa nopeesti vasemmalle, kun tullaan tervehdykseen, meni vähän pitkäksi, kun Aamos just tuolta vasemmalta puree kiinni.. Eki kuvas videolle, meen kohta kattomaan.

Laukat ei tällä kertaa nousseet kunnolla vaikka on koko alkuviikon nostanut ne heti pohkeesta kentällä ja ehkä vähän turhankin innokkaasti. Liukastui maneesissa kerran ja sen jälkeen oli niin varovainen, että jätin laukkaamiset sikseen. Harjoitellaan sitä sit kentällä ja maastossa.

Niin joo, oltiin tossa keskiviikkona Caron ja Tiitun kans maastossa. Tai siis ensin mentiin kentällä aika kauan ja sitten lopuksi käytiin soratien päässä ja takaisin. Junarata ylittyi hyvin ja Aamos oli ihan rauhallinen, vaikka Tiitu välillä tänttäröikin. Hiukan ravattiin, mut enimmäkseen käyntiä. Aamos kerran liukastui heinikossa niin et jalat levis joka suuntaan niinku Bambilla. Hieman koomista... Siinä vähän aikaa oltiin maassa ja sit hepo vaan nousi ylös ja jatkoi matkaa tyynen rauhallisesti. Huomenna mun täytyy kyl harjoitella Aamoksen kanssa näyttelyyn, tarviin varmaan kehään sille avustajan, kun ei ota ravia... Aleksin uusia kärryjäkään ei olla vielä testattu, hain ne eilen Piikkiöstä. Nyt pääsis sit valjakkokisoihin, kun on kaikki varusteet kunnossa. Kattelin vaan, et seuraavat mihin voidaan mennä niin et mul ei osu samaan päivään esityksiä tai mitään, ovat vasta kesäkuussa Loimaalla yhet aluekisat.

T: Laura