Ei olla taaskaan jaksettu kirjoitella. Ja nyt on jo marraskuu. Ponit (Prinssi ja Aleksi) vaihdettiin takaisin silloin Nappula Derby-päivänä 30.9, kisat menivät tosi kivasti. Mitä nyt Omppu teki aika valtavia loikkia, kun Ida meni sillä 20 cm luokan, mut ei sen kummempaa.

Omppu oli viime viikon sairaslomalla, kun venäytti toisen takajalkansa. Nyt onneksi liikkuu jo normaalisti. Aika hurjalta se ensin näytti, kun ei astunut sille jalalle ollenkaan, vaan konkkasi tosi vaivalloisesti. Omppua pyydettiin tänään kesäteatteriin Peppi Pitkätossun hevoseksi, ihan hauska jutska, saa nähä toteutuuko. Kyl se siel varmaan toimis OK, vaik onkin tommonen jumittelija, mut ei kuitenkaan oikeesti paljon mistään hätkähdä ja ihmisjoukkojen keskelläkin ihan rauhallinen.

Aleksi on viime aikoina saanut itelleen virtaa ja on tosi reipas liikutettava, mut hyvä vaan niin päin. Oppi Kantolassa nostamaan laukat ja nyt laukkaa jo tosi kivasti ratsastaja selässä. Yks kerta tuossa pidin vähän estetuntia niin, että Vilma hyppäsi sillä korkeimmillaan 60 cm pystyä. Niin, meillä on nyt uudet hoitajasysteemit, Paula ja Maiju hoitelevat pääasiassa Omppua ja Vilma ja Anniina Aleksia. Kiva kun löytyi uusia lyhyempiä ratsastajia niin saadaan Aleksia ens kesänä vähän enempi totuttaa kisameininkiin. Ja miksei Omppuakin vielä hiukan jossain pikkuluokissa käyttää, jos vaan samalla tavalla porskuttaa. Jonkun verran se kyllä mun mielestä näyttää vanhentuneen, ei käytä rehuja enää niin hyvin kuin ennen ja saa olla tosi tarkkana ettei pääse laihtumaan. Aleksi sit taas lihoo pelkästä heinän näkemisestä.

-Laura-