Ida ja Aleksi ovat nyt maanantaista keskiviikkoon päiväleirillä Sannon ponitallilla, Aleksi yöpyy siellä. Ida on tykännyt ihan hirveästi ja oli tänään jo ihan surkeana kun huomenna on viimeinen päivä. Tänään olivat menneet ilman satulaa kaikkia juttuja tehneet maastolenkin. Eilen Ida oli ollut Mantalla maastossa ja tänään Hessulla. Kivaa kun saa mennä muillakin.

Laidun saatiin tehtyä ennen mun reissua ja viime viikon ajan Aleksi totutteli siellä muutaman tunnin päivässä ja tuotiin. maha isona pallona takaisin omaan tarhaan iltaisin. Laitilan estekisat menivät oikein kivasti, Aleksi ja Anniina nappasivat sijoituksen 50 cm luokasta, olivat kolmansia. Suokkinäyttelyssä Aamos palkittiin kakkosella ja oli ruunaluokassa kolmas. Käyttaytyi kehässä nyt paljon paremmin kuin Noormarkussa ja malttoi seistä paikallaan.

Ida esitti itse Aleksin URAT:n match showssa, puunattiin poni aamulla "paraatikuntoon", näyttelypaikalla oli yhtäkkiä kuin mikäkin oripoika kun parina oli ponitamma pienen varsansa kanssa. Aleksi oli tosi ärtsy ja koitti aina kääntyä sen toisen ponin perään ja hörisi koko ajan eikä seissyt hetkeäkään paikallaan, hyvin Ida sai sen silti pideltyä..

Sunnuntaina Aleksi lähtee pariksi viikoksi Hyynisiin laitumelle, joten jätetään Vahdon ja Kotimäen kisat väliin kun mulla on esityksiä. Sitten Anniina ottaakin Aleksin Kantolaan mukaan leirille ja samalla viikolla on se shettisten valtakunnallinen näyttely Turussa, johon mennään.

T: Laura